BILJETTER TILL BALEN

Hallå alla ppmare!

Våren närmar sig och likaså balen på Elba! Som ni vet är balen egentligen utsedd för de studenter som ska ta examen i år men självklart vill de fira med sin förening också. Just därför säljs biljetter först och främst till sistaårsstudenter och därefter är alla välkomna att köpa en biljett och säkra sin plats. Många har åsikter om förra årets bal men i år kommer det att bli kanonbra sägs det – så missa INTE balen på Elba!

Dessa datum gäller enligt Mälekon:

1: 29 mars – 3 april (exare)
2: 4 april – 22 april (medlemmar)

Har ni några frågor? Hör av er till fest-och traditionsansvariga:
(Erik Loberg, Joackim Söder Altschul, Kalle Brogren, Niklas Wensted)

KÖP BALBILJETTEN SÅ FORT SOM MÖJLIGT FÖR ATT SÄKRA DIN PLATS!

Njut av denna helg innan plugget drar igång på riktigt!
Ha det gott!