Hederspriset 2017

Perpetuum Mobile tilldelade tillsammans med Mälarenergi AB ut Hederspriset 2017 till Cristoffer Kos under balen och detta med följande motivering;

”För att ständigt ha arbetat för ett mer innehållsrikt studentliv och att hjälpa de egna individerna med deras studier och bringa dem motivation. Studenten visar ständigt ett intresse för det personliga mötet och har förmågan att i varje samtal verkligen lyssna, inspirera och tillföra ett djup. Med en drivkraft och ett engagemang för att ständigt vara med och förbättra Perpetuum Mobile och likaledes Mälardalens Högskola på olika instanser. För att otaliga gånger visat prov på en god ledarförmåga som bland annat ledare för de nya studenterna till ett mer långsiktigt ledarskap som ordförande. en enkel person att samarbeta med och en viktig nyckelperson till att Perpetuum Mobile idag fortfarande är en stabil och aktiv förening.”